USTVnow als boeket

Veel liefhebbers van Amerikaanse televisie hebben een abonnement op USTVnow, een IPTV provider voor expats en militairen in het buitenland. Diverse pakketten worden aangeboden, vergelijkbaar met Nederlandse providers.

Aangezien USTVnow geen check doet op de Amerikaanse nationaliteit (inwoner van de Verenigde Staten), is het vrij gemakkelijk om een dienst bij USTVnow af te nemen. Voor een paar Euro per maand ontvang je al de zeven grootste tv stations van het land.

Voor Linux ontvangers (Dreamboxen) is er een eenvoudige plugin in omloop die de IPTV zenders geschikt maakt voor ontvangst. De plugin zorgt er voornamelijk voor dat gebruikte hashes geactualiseerd worden.

Voor de ontvanger is wel een kleine software aanpassing noodzakelijk. De standaard GSTplayer kan niet gebruikt worden voor deze streams. Daarvoor is de EXTE3player noodzakelijk. Gelukkig is deze interne player ook via de plugins beschikbaar.

Het grote nadeel is de resolutie. De EXTE3player versie in de huidige images als OpenATV en OpenPLi is (nog) niet geschikt voor HD doorgifte.

Meer informatie vind je in de wiki van OpenPLi

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
%d bloggers liken dit: