BBC One heeft details vrijgegeven voor het vierentwintigste seizoen van Silent Witness , dat op maandag 6 september om 22.00 uur (onze tijd) op BBC One in première gaat.

Silent Witness volgt een team van forensisch pathologen bij het oplossen van verschillende strafzaken. De dramaserie is geproduceerd door BBC Studios en heeft hoofdrollen voor Emilia Fox, David Caves en Jason Wong. Nick Lambon is de producent van de serie. De uitvoerende producenten zijn Lawrence Till, Emilia Fox en Priscilla Parish voor BBC Studios en Jo McClellan voor BBC One. BBC One heeft Silent Witness verlengd tot seizoen vijfentwintig.

In seizoen vierentwintig kijken Dr. Nikki Alexander en Jack Hodgson uit naar de toekomst. Maar begraven geheimen en herinneringen komen al snel naar boven, en wanneer geesten uit het verleden opduiken, worden de twee steeds dichter naar elkaar toe gedwongen. De komst van Adam Yuen (Jason Wong) verstoort deze nieuwe dynamiek en hij wrijft Nikki en Jack meteen de verkeerde kant op. Zal Adam zijn eigen manier vinden om in de Lyell te passen en het vol te houden?