Iedere abonnee van NLZIET krijgt in de maand november, dus tijdelijk, meer lineaire zenders in het aanbod. Dat is de start van het nieuwe abonnement NLZIET Extra.

Met NLZIET Extra krijg je 10 extra internationale zenders bovenop wat je NLZIET al in het aanbod heeft en heb je toegang tot 48 zenders! De standaardprijs van €9,95 per maand blijft gehanteerd. Bestaande abonnees krijgen in de maand november gratis toegang tot de extra zenders van NLZIET Extra.

Met NLZIET Extra kijk je naar BBC First, BBC One, BBC Two, BBC World News, BBC Entertainment, History, Crime + Investigation, Curiosity, E! Entertainment en Euronews. Maar let op, na deze maand heb je het nieuwe abonnement nodig om de tien extra zenders te blijven kijken. Dat kost twee Euro per maand extra en daarmee komt het tarief voor NLZIET Extra op € 9,95 per maand.

Uiteindelijk is het aanbod alleen interessant voor mensen zonder een lineair abonnement, want de zenders zijn niet exclusief. Ook belangrijk om te weten is de kwaliteit van de streams. Over het beeld valt zeker niet te klagen, want dat is waar mogelijk 1080P, dus volledige hoge definitie. De audio is echter het oude stereo. Goed genoeg voor veel mensen, maar als je zo’n mooie home cinema set in huis hebt, dan ben je beter af met een abonnement bij providers als Ziggo, KPN en Canal Digitaal.